Erikcook
Business

Oplossing overmatig zweten

Er zijn veel Nederlanders die last hebben van overmatig zweten. Het is niet iets wat gevaarlijk is maar het kan zeker vervelend zijn voor de persoon in kwestie. Zo is het niet fijn om snel een nat shirt te hebben bij de oksels of met zweet handen rond te lopen. Zij schamen zich hier een beetje voor en om die reden zijn mensen op zoek naar een oplossing waardoor het zweten vermindert. Er wordt vaak geëxperimenteerd met verschillende deodoranten of andere middelen om zo te zorgen dat het zweten verminderd. Daarnaast dragen de meeste mensen die overmatig zweten vaak alleen donkere kleding, om het zo min mogelijk zichtbaar te maken. Dit is natuurlijk vervelend en een oplossing zou erg welkom zijn.

En een oplossing is er. Het is wel iets wat voor vele misschien niet helemaal is wat zij zoeken, maar botox kan het zweten verminderen. Tijdens de behandeling wordt er botox in de oksel gespoten, wat ervoor zorgt dat de spiertjes in de oksel minder hard gaan werken. Ze zijn tijdelijk verlamd en dit resulteert in minder transpireren. Hierdoor zijn de mensen eindelijk af van het overmatig transpireren en de vervelende bijkomende dingen. Met botox oksels wordt de productie van zweet voor 95% gereduceerd, wat dus behoorlijk veel is. De behandeling kan wel tot 12 maanden aanhouden. Dit is dus dé oplossing voor overmatig transpireren.

Maar botox staat eigenlijk bekend voor hele andere dingen. Zo is het vooral een middel wat in het gezicht gespoten wordt om zo rimpels tegen te gaan. Dit werkt in principe op dezelfde manier, want ook hier worden de spiertjes in het gezicht verslapt waardoor de rimpels minder zichtbaar zijn. Vaak willen mensen hiermee de kraaienpootjes rond de ogen weg laten halen. Kraaienpootjes worden veroorzaakt door veel lachen en fronsen. Kraaienpootjes botox zorgt voor een jongere uitstraling en minder rimpels.

http://faceland.nl