Erikcook
Image default
Internet

Ruimte voor een e-mailadres

Het kan soms best gemakkelijk zijn om een e-mailadres te gebruiken dat een professionele uitstraling heeft. Het kan echter wel vervelend zijn dat dit gekoppeld moet worden aan een website en een domeinnaam.

Het is best goed mogelijk dat je dit namelijk helemaal niet wilt of dat je dit al hebt.

Dan kan het handig zijn als je gebruik kunt maken van e-mailhosting. Vaak zit dit in één hostingpakket, maar er zijn ook andere mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen.

E-mail only

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van e-mailhosting. Zo kan je bijvoorbeeld ook vaak pakketten krijgen die e-mail only zijn. Je kunt dan letterlijk je eigen e-mailadres hosten. Dit is vooral gemakkelijk wanneer je veel zakelijke e-mail moet afhandelen.

Vaak kan je namelijk gebruikmaken van allerlei voordelen zoals het laten doorsturen naar een privéadres of het gebruiken van webmailmogelijkheden. Zo kan je altijd en overal bij je e-mail komen. Daarnaast zijn er nog wat andere zaken die ertoe doen.

Geen virussen

Een belangrijk probleem waar het gaat om e-mail is dat het je vaak kwetsbaar maakt. Het is namelijk een poort waarlangs veel spam en virussen kunnen binnenkomen. Dit geldt bijvoorbeeld vaak wanneer je gebruikmaakt van de bekende gratis servers die e-maildiensten bieden.

Wanneer je een professionele e-mailhosting kiest, dan is de kans dat dit je overkomt een stuk kleiner. Hier worden namelijk betere antivirusmaatregelen genomen en spamfilters gebruikt. Daardoor ben je dus ook online veilig en kan je gewoon op een gemakkelijke manier zakendoen.

https://www.swx.be