Erikcook
Computers and Electronics

Waarom openen sloten nu precies?

Om hier antwoord op te geven laten we eerst zien hoe een eenvoudige cilinder slot werkt.

U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat elke toets inkepingen. Deze inkepingen zijn uniek voor elke toets en aangepast aan het einde waartoe zij behoren. Deze inkepingen worden nauwkeurig afgestemd op de groef zodat de pennen in het slot al tot op zekere hoogte worden gebracht. Op dit punt, is het draaipunt vrij en kan de sleutel vrij draaien.

 

Wanneer een andere toets niet met de pennen gestoken pennen blokkeert precies deze hoogte kan de doorgang en blokkering niet open. Tot slot, niet te openen

 

 

Het ziet er vrij betrouwbaar of niet? 

Als u wilt zitten nu krijgen weinig zou kunnen worden gedaan met een paperclip het slot te openen. Maar omdat de pinnetjes weer aan de beurt schieten. Dus hoe is dit mogelijk om sloten te openen?

Dat heeft veel te maken met de “sleutel van de spanning”. De spanning sleutel is dus een metalen stuk dat past in het sleutelgat.

 

Cilinderslot openen zonder sleutel

Lockpick een cilinderslot. De druk kan worden gebruikt in combinatie met een koevoet om de pennen in positie te brengen en het daar te houden totdat je alle pennen op de juiste hoogte gebracht.

 

De juiste spanning met de tensionwrench 

Deze spanning moersleutel, welke druk kan uitoefenen door het indraaien van het slot. Dit rotatiepers dan voor zorgen dat de pennen zijn bevestigd.

U kunt de hoeveelheid spanning die deel uitmaken van de pennen zijn erg stevig of los los te gebruiken.

 

 

 

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/